Τελευταία Προβολή για το 2019 Θερινού Κινηματογράφου στο Μουσείο Καποδίστρια

Αυτή την Πέμπτη29 Αυγούστου 2019, ολοκληρώνονται οι Προβολές Ταινιών στον Κήπο του Μουσείο Καποδίστρια – Capodistrias Museum για το 2019 – σε συνεργασία με την The moonlight cinema caravan. Για το κλείσιμο αυτής της περιόδου προβάλλεται μία ιστορία αγάπης που εκτυλίσσεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο και την Οικία – Μουσείο του συγγραφέα Patrick Leigh Fermor στην Καρδαμύλη.

“Πριν τα Μεσάνυχτα” (Before Midnight)
 

Μια ταινία αμερικανικο-ελληνικής παραγωγής, του Richard Linklater, υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου.

Πέμπτη 29 Αυγούστου

“Πριν τα Μεσάνυχτα”
(Before Midnight)
Ρομαντική – Δραματική | 2013 | Διάρκεια: 108′ 
Αγγλική γλώσσα με ελληνικούς υπότιτλους
Ώρα: 21:30
Είσοδος: 4€

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Richard Linklater
Πρωταγωνιστούν: Ethan Hawke, Julie Delpy

Η ταινία αποτελεί το τελευταίο μέρος μιας τριλογίας (τα δύο προηγούμενα μέρη-ταινίες: “Before Sunrise”, 1995 & “Before Sunset”, 2004). Το “Πριν τα Μεσάνυχτα” (Before Midnight) είναι μια ιστορία αγάπης και περιπλάνησης πάνω στη φύση των σχέσεων, με πυκνούς διαλόγους, που εκτυλίσσεται μέσα στο πανέμορφο καλοκαιρινό ελληνικό τοπίο.

Υπόθεση: Εννιά χρόνια μετά, συναντάμε τους Jesse και Celine να κάνουν διακοπές μαζί με τις κόρες τους στην Ελλάδα. Το ζευγάρι ζει μόνιμα στη Γαλλία. O Jesse είναι πια επιτυχημένος ως συγγραφέας, αλλά φοβάται ότι κινδυνεύει η επαφή με τον έφηβο γιο του από τον προηγούμενό του γάμο, που ζει στην Αμερική. Και η Celine, όμως, προβληματίζεται για τις επαγγελματικές επιλογές, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση στην οικογενειακή ισορροπία. Ο δυο τους θα περάσουν μετά από καιρό μια νύχτα μακριά από την οικογένεια. Τι θα προκύψει από αυτή τη βραδιά; 

“Πριν τα Μεσάνυχτα”
(Before Midnight)
Πέμπτη 29 Αυγούστου
Ώρα 21.30*
Είσοδος 4€
 *Το Καφέ και ο κήπος του Μουσείου ανοίγουν από τις 20:00.