Τρία Χρόνια Λειτουργίας του εκσυγχρονισμένου Μουσείου Καποδίστρια

Στις 15 Οκτωβρίου συμπληρώνονται 3 χρόνια επανεκκίνησης του Μουσείου Καποδίστρια. Μέσα σε αυτό το διάστημα καταφέραμε πολλά και σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Το Μουσείο Καποδίστρια στην Κουκουρίτσα, πέτυχε να μπει στη ζωή όλων μας και να αποτελεί πλέον ένα από τα σημαντικά και δυναμικά κέντρα πολιτισμού του τόπου. Στα τρία αυτά χρόνια, πάνω από 20.000 άτομα έχουν περιηγηθεί στην μόνιμη έκθεση για τον Ιωάννη Καποδίστρια, έχουν συμμετάσχει στις εκπαιδευτικές μας δράσεις κι έχουν παρακολουθήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις στον κήπο του Μουσείου.  Ακόμα και αυτή τη δύσκολη χρονιά, το 2020, το Μουσείο παρέμεινε κοντά στο κοινό, πολλαπλασιάζοντας τις ψηφιακές του δράσεις και υποδομές, αλλά και παραμένοντας ανοικτό για το κοινό στις περιόδους που επιτράπηκε η λειτουργία των μουσείων, λόγω της πανδημίας covid-19. 
Το Μουσείο Καποδίστρια παραμένει επισκέψιμο για το κοινό καθημερινά (Τρίτη με Κυριακή), 10:00-16:00. Ανοικτό είναι και το Καφέ στον Κήπο του Μουσείου, έως το τέλος Οκτωβρίου.